Tillsammans hjälps vi åt...

Tillsammans hjälps  vi åt...
Som ni alla vet vid det här laget, så har ”Pennan” åter haft inbrott i butiken. Det är nu andra gången på kort tid som affären drabbas av inbrott!
Självrisken vid den här typen av brott uppgår till betydande summor och slår mycket hårt mot små företag. Det finns många exempel på företag som måste slå igen sin verksamhet på grund av dessa oförutsedda kostnader.
Flera Kvibillebor har hört av sig om att organisera någon form av insamling till stöd för ”Pennan”.  Känner du att du på något sätt vill bidra med en liten slant för att underlätta för ”Pennan” så kan du swisha valfritt belopp till 070-3647800 och märka det med ”Självrisk”.
Du kan även sätta in på Allföreningens Bankgiro 5199-9514 och även där märka inbetalningen med ”Självrisk”. Vi ser till att inbetalda belopp överlämnas till ”Pennan” vid lämpligt tillfälle. Insamlingen pågår t.o.m. 28 februari 2017. Stort tack på förhand för att du är med och värnar om den lokala butiken.
Tänk på att samhällets boende och näringsliv ingår i Grannsamverkan. Var uppmärksam och lite nyfiken och rapportera hellre en gång för mycket! Kom gärna med nya idéer som kan göra att vårt samhälle blir och upplevs tryggare. Lämna förslag till oss på biblioteket.
Allföreningen/Samhällsföreningen i samarbete med Grannsamverkan kommer att sammanställa och utvärdera de förslag och synpunkter som lämnas av oss boende i Kvibille.
 
Hälsningar Göran Andersson.
Undrar du över något ring 0706433975.

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter